Uusi vuosi 2019

Vuosi 2018 kului Virvaarni Designin merkeissä, eli siihen sisältyi paljon piirtämistä, kuvankäsittelyä, sähköpostien kirjoittamista ja sometusta. Monenlaiseen sitä kerkesikin mukaan.


Tein erilaisia kuvituksia lasten luontolehteen Sieppoon, muun muassa usean sivun tarina kuvitusta, tehtäväsivuja ja sarjakuvaa. Suunnittelin myös luontoaiheisia kuoseja ja Woven Monkey briteissä painoin niitä ihaniksi puuvilla- ja pellavakankaiksi. Kankaita meni verhoiksi, pöytäliinoiksi ja suurimmasta osasta tein tuotteita; kasseja, pussukoita ja narureppuja. Myynnissä oli myös suunnittelemiani ja kainuussa painettuja mukeja, luontoaiheisella kuvalla tietenkin. Tein myös täysin yksilöllisiä mukisuunnitelmia tilauksesta. Osa tuotteista oli jälleenmyynnissä Kontiomäen Nesteen KADE-shopissa ja osan myin suoraan omasta varastosta. 

 

 
Vuoden aikana ehdin tehdä myös useita uusia kynäruiskumaalauksia. Suurin urakka oli tehdastuoreessa Volvossa, kuorma-auton hytti tuli täyteen kuvia ja aiheena oli Fast and Furious- leffa. Auto oli työn alla neljättä viikkoa, ihan komia siitä lopulta tuli :)
 Vuosi meni hurjan nopeasti ja koko ajan touhuten ja uskoa omaan toimintaan ja jatkoon riitti ihan loppumetreille. Marras- ja joulukuu olivat kuitenkin monin tavoin vuoden synkintä ja tiukinta aikaa. Joulukuun loppupuolella oli sitten jo pakko myöntää itselle että ei sitä ihan pärjää, liian tiukilla ollaan vaikka miten paljon tekee asioita niin jokin hommassa mättää. Ehkä hinnoittelussa.. Nyt olen keskeyttänyt Virvaarni Designin toiminnan toistaiseksi. Sehän ei kuitenkaan tarjoita etteikö harrastus jatkuisi :)
Ja sekin on mahdollista että toiminta elpyy taas jossain vaiheessa..

Terveisin,
ikuinen optimisti ja yrittäjä sielu 😅
Heidi

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mitä askarrella Fimo-massasta?

Tee-se-itse kortit

Fimo askartelua pääsiäiseksi