Vilkas vuodenvaihde ja uusia juttuja päin

 Moi!

Viime vuosi on ollut ihanaa hiljaiseloa kotona pienen tytöntyllerön kanssa 💖


Joulun aikaan pakkoaktivoiduin taas taiteellisesti Taidekatu Toivon myötä 😅 Se on uudenlainen tapa tuoda taidetta katukuvaan ja tuoda taide myös lähemmäs katsojaa ilman galleriaan lähdön vaivaa. Nyt taidetta on nähtävillä ainakin ensi kesäkuun loppuun Kajaanin Kauppakadun ja Raatihuoneen torin varrella. 

Taidekatu Toivo on siis Jarmo Kaivo-ojan ja Taidevaltatie Toivo ry:n vetämä taideprojetki, joka on saanut käyttöönsä 100m tyhjiä näyteikkunoita Kajaanin keskustassa. Marraskuusta 2023 asti siellä on nyt pyörinyt eri taiteilijoiden ja taiteenlajien näyttelyitä. Nyt on kolmas näyttelyjakso meneillään, jolla minäkin olen teoksineni mukana. Olin mukana myös toisella jaksolla. Minulla on ollut siellä esillä maalauksia ja keramiikkaa. Joulun alla järjestettiin myös myyjäiset joissa olin mukana ja tammikuussa Tamminäyttelyiden aikaan KoTa-tapahtuma, joka kutsui koirat Taidekadulle. Vilskettä on siis riittänyt. Tällaista toimintaa on tiedossa ainakin kesäkuun 2024 loppuun asti ja osallistumaan ovat tervetulleita kaikki innokkaat. Kannattaa käydä katsomassa lisää osoitteesta www.taidekatutoivo.fi

Pahoittelut, että tästä tulee hieman ehkä täyteen ahdettu postaus, mutta haluan tämän toimivan tiivistelmänä viime ajoista 😄 Voin sitten väljemmin taas kirjoitella uusista projekteista.

Seuraavaksi hieman kuvallista

Tässä näyttelyyn lähdössä olevia teoksia. Keramiikkaa, yksi kynäruiskumaalaus, pastellipiirros sekä lyijykynäpiirokset.



Tässä vilaus joulukuun myyntipöydästä. Keramiikkaa, koruja, piirroksia, joulukortteja ja jouluisia puumökkejä. Tavaran määrä yllätti itsenikin, ensi alkuun tuntui että sitä olisi liian vähän. Mukavasti väki löysi paikalle, vaikka olisi sitä toki saanut olla enemmänkin. Ilmapiiri oli todella ihana ja joulupukkikin piipahti myyjäisissä.



Sain tehdä KoTa-tapahtuman esitteeseen kuvituksen. 



Tapahtumaan liittyen meillä oli myös taidemyyntinäyttely sisätiloissa, jonne koirat olivat myös tervetulleita. Oma taidepisteeni oli koirapainotteinen ja minulla oli myynnissä siirtokuvatekniikalla tehtyjä valokuva puulle-teoksia. Oli myös julisteita, kortteja sekä mainos muotokuvamaalauksesta. Oikein mukava ja erilainen tapahtuma kaiken kaikkiaan. Tännekin toki olisi kaivattu enemmän kävijöitä. 
Edustin tapahtumassa myös Mari Juutia ja Marika Heikkistä.Mari Juuti tekee hienoja muotokuvamaalauksia ja Marika Heikkiseltä myynnissä oli kolme maalausta noutajasta, nämä näkyvät videon loppupuolella.



Tällainen ikkuna teoksineen minulla on tällä hetkellä Raatihuoneentorilla, Linnankadun puolella 18.2 saakka. Katsotaan mitä sen jälkeen keksitään. Käykääs katsomassa livenä, siellä on tosiaan 100m taidetta kaiken kaikkiaan.


Terkuin Heidi




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mitä askarrella Fimo-massasta?

Tee-se-itse kortit

Fimo askartelua pääsiäiseksi