Ilmaiset värityssivut

Mindfullnessia, rentoutusta ja väriterapiaa, sitähän ne värityskirja aikuisillekin parhaimmillaan tarjoavat. 
Jos olet jo maalannut mandalat ja muut ja etsit jotain vähän erilaista, minulla voisi olla sinulle jotakin. Tein nimittäin värityssivut Suomen luonnon ystäville. Olen piirtänyt 18 kuvaa, jotka jaoin kahdeksi pdf tiedostoksi, Luonnon kätköissä 1 ja 2. Jaan tässä teille nyt ilmaisen maistiaisen pdf:n muodossa, kummastakin julkaisusta yhden sivun, Luonnon kätköissä Free (klikkaa kuvaa).

Sellaisen vinkin teille jaan, että kannattaa tulostaa kuva tavallista tulostinpaperia hieman paksummalle vesiväripaperille, se on mukavampaa väritykseen. Tulostimellakin on väliä: mustesuihkutulosteet sopivat värikynille, tusseille, pastelleille eli kuiville tekniikoilla, kun taas lasertulosteet sopivat myös vesiväreille ja vesivärikynille, koska tuloste kestää vettä. 
Itse rakastan vesivärikyniä koska kuvan voi värittää nopeasti kuten värikynillä konsanaan, mutta lopuksi väreistä saa vielä akvarellin tapaan eloisia kun lisää siveltimellä vettä. Alla näkyvä kuvakin on kyseisillä kynillä väritetty :)


Mukavia hetkiä :)


Saat Luonnon kätköissä 1:sen suoraan sähköpostiisi liittymällä postituslistalleni tästä linkistä P.S Muitakin kivoja värityskuvia löydät Ilmaiset värityskuvat- sivulta ;)
-HeidiKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mitä askarrella Fimo-massasta?

Tee-se-itse kortit

Ruutumalleja